АКЦІЯ «КВІТУЧА КРАЇНА»

20.09.2016 19:54

В рамках Міжнародного екологічного проекту TempusIV+Project «EcologicalEducationforBelarus, RussiaandUkraine» – Еco-BRU,  розробником якого є ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», колектив кафедри географії, екології і методики та за сприяння  заступника декана природничо-технологічного факультету канд. істор. наук, доцента К. В. Ковальської, завідувача кафедри географії, екології та методики навчання канд. пед. наук, професора Б. О. Чернова та заступника завідувача кафедри канд. геогр. наук, доцента Л. М. Воловик.

Була проведена екологічна акція «Квітуча країна» на базі ДНЗ «Малятко» студентами природничо-технологічного факультету, під керівництвом канд. біол. наук, старшого викладача кафедри географії, екології та методики навчання Дзюбенко О. В.

Так, в якості казкових героїв з екологічної казки до діток молодшої, середньої та старшої групи завітали студенти 3 курсу спеціальності «Біологія» та «Географія». Які розповіли про дбайливе ставлення до тварин.

 Разом з дошкільнятами  на одній з ділянок екологічної стежини, було висаджено біля 300 кущів багаторічних та однорічних квітів. Дітки середнього групи та студенти долучилися  також до Всеукраїнської  акції «Прапор України – прапор миру», висадили квіти у вигляді прапора України.  

Назад

Контакт

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode