Зустріч в Бремені

08.12.2014 10:07

З 30 листопада по 4 грудня 2014 року у м. Бремен відбулася чергова координаційна зустріч учасників консорціуму освітньої програми «ЕКО БРУ». Представниками української делегації були: Київський національний технічний університет, Інститут професійно-технічної освіти Національної Академії Педагогічних Наук, Чернівецький національний університет та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Цього разу предметом зустрічі стало обговорення кінцевих результатів анкетування, про які вже йшлося раніше, було вирішено, що цільовими групами курсів перепідготовки стануть вчителі загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних училищ. Також було надано можливість ознайомитися з німецькою програмою компетентнісного моделювання у підготовці майбутніх фахівців різних професій.

Серед зустрічей важливим пунктом була евалюація перших двох робочих пакетів проекту, у результаті якої стало відомо, що їх цілі та мета можна вважати досягнутими.

Одним із ознайомлюючи аспектів зустрічі була екскурсія до Бременського порту, де гостей познайомили з особливостями його функціонування.

Робота української делегації у Бременському будинку науки.

Завантажити статтю.pdf (244,9 kB)

Назад

Контакт

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode