Науково-практичний семінар для вчителів початкових та старших класів загальноосвітніх шкіл I-III ст.

26.09.2016 14:04

22 вересня 2016 року на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім.. Григорія Сковороди» відбувся науково-практичний семінар для вчителів початкових та старших класів загальноосвітніх шкіл I-III ст. і вихователів дошкільних  навчальних закладів Переяслав-Хмельницького району Київської області на тему: «Екологічна освіта: міжнародний проект «Ecological Education for Belarus, Russia and Ukraine» – Еco-BRU».   

Робочою групою  університету вишу  та учасниками семінару було обговорено та проаналізовано програми відповідних курсів: «Екологічні проблеми природознавства (1-4 класи)» (розробник  Б. О. Чернов), «Соціально-екологічні проблеми природничих дисциплін (5-10 класи)» (розробник К. В Ковальська), «Теоретико-методичні основи екології (курс екології – 11 клас)» та  «Екологічне виховання в курсі «Я і оточуючий світ» для спеціальності «Дошкільна освіта» (розробник О. В. Дзюбенко).

Часниками науково-практичного семінару в ході проведеного анкетування було схвалено доцільність застосування дистанційної освіти в перепідготовці вчителів початкових та старших класів ЗОШ  I-III ст. та вихователів дошкільних  навчальних закладів з питань  екологічної освіти та виховання.

 

 

 

 

Назад

Контакт

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode